OVER ONS

TOPCATS

FITS THE FUTURE

Sinds 2002 zijn wij als importeur gespecialiseerd in de levering van katalysatoren. In 2006 zijn we gestart met de distributie van Heavy Duty roetfilter systemen en aansluitend hierop in 2007 met het roetfilter reinigen. Door de opgebouwde kennis en ervaring kunnen we nagenoeg in alle gevallen een alternatief aanbieden ten opzichte van het originele artikel. Het contract voor de distributie van het Pirelli roetfilter werd gesloten in 2008.

Trots introduceerde wij in 2009 de eerste direct-fit roetfilters voor de personenauto. De eerste professionele roetfilter reiniging machine in Europa werd bij Topcats in 2010 geïnstalleerd. Tenslotte dient ieder roetfilter, personenauto, on- & off-road, gereinigd te worden. Het resultaat een professioneel, snel en als nieuw gereinigde roetfilter. In 2011 zijn wij actief in ons nieuwe pand, een grotere opslag, separate roetfilter reinigingsafdeling en een centrale ligging. In hetzelfde jaar introduceerde wij ons internationaal oriënterend distributie netwerk.

Onze klanten zijn actief in automotive, transport, logistiek, bouw, infrastructuur, personenvervoer, landbouw en marine.

Sinds 2014 hebben we het breedste assortiment roetfilters en katalysatoren geplaatst in Aldoc. Een andere investering was het vergroten van ons machinepark voor katalysator en roetfilter reiniging en reparatie voor machine, vrachtwagen, personenauto en vaartuig. In totaal meer dan 6.000 uitgevoerde reinigingen.

Topcats het breedste assortiment, altijd een oplossing en uw totaalleverancier.

Uw roetfilter reinigen is kostenbesparend tot wel 80%

HEEFT U NOG VRAGEN?

WIJ BEANTWOORDEN ZE GRAAG!

Uw roetfilter gereinigd voor € 285,- excl. BTW

Bedrijven in de automotive sector komen in aanmerking voor een korting